___________________________________________________________________

Hesselhøj Downtown

Kun 1.000,- kr i 1. rate fra 1. Juli...

___________________________________________________________________

Navn: Hesselhøj Downtown
Født: 15. juni 2016
Avler: Dorthe og Hans Jørgen Hoeck, Nr. Åby
Ejer: Dorthe og Hans Jørgen Hoeck, Nr. Åby

F: Hesselhøj Donkey Boy DVH 1199
M: Boogie Woogie SRDH
MF: Blue Hors Zack DVE 943

168 cm i stangmål

Forædlingsprocent 31,8%

Efter en flot Materialprøve blev Downtown færdigkåret i Herning i 2020.

Prisen er 1.000,- for 1. rate og 6.500,- for 2. rate + moms og attest


Se ny video med Hesselhøj Downtown her:

Video fra Maj 2020
Video fra Marts 2020
Video fra Marts 2019

  • Præstationsblod og rideresultater i særklasse
  • Far: UVM-bronzemedaljevinderen, den 3-dobbelte vinder af dressurchampionatet, guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy
  • Mor: Sølvmedaljehoppen Boogie Woogie der blev nr. 10 i Unghestechampionatet
  • Hesselhøj Downtown er testet negativ for WFFS og er altså ikke bærer af genet.

Med en hingst som Hesselhøj Downtown går stærke sports- og avlsresultater op i en højere enhed, der sjældent er set. Begge forældre til Hesselhøj Downtown har bevist deres høje ridelighed, villighed til at arbejde og lade sig uddanne samt deres gode temperament ved at vise, at de kan præstere i omgivelser, der kan tage pusten fra de fleste.

Mor til Hesselhøj Downtown er sølvmedaljehoppen Boogie Woogie. Hun aflagde en særdeles god sadelkåring med 851 point og et 9,5 for skridt. Som 5 års deltog hun ved Unghestechampionatet, hvor hun blev en flot nr. 10. Nu er det Anders S. Hoeck, der rider Boogie Woogie. I 2018 blev de samlet nr. 7 ved DM i dressur for juniorer efter at have vundet 4. pladsen i kürfinalen. På det tidspunkt var hendes rytter blot 15 år gammel. Det talentfulde par har i december 2018 vundet MA dressur med over 75 %.

Hesselhøj Downtown er ud af hoppens første følårgang, så man må sige, at det er en meget succesfuld start i avlen for Boogie Woogie.
Mormor til Hesselhøj Downtown er sølvmedaljehoppen Kabooki, der selv opnåede 928,8 point i gangartskaraktererne ved sin egen sadelkåring. Hun er også mor til B-hesten i dressur Paso Double.

Far til Hesselhøj Downtown er Hesselhøj Donkey Boy, der var præmiehingst og fløjhingst i Herning og som har opnået den meget sjældne udmærkelse at blive kåret med guldmedalje. Kun 7 hingste nogensinde har opnået dette. Hesselhøj Donkey Boy viser, ligesom resten af sin stamme, fremragende ridelighed og talent for dressur. Han er vinder af dressurchampionat som både 4, 5 og 6 års. Hesselhøj Donkey Boy vandt en bronzemedalje ved UVM i Ermelo 2017 og var finalist i 2018.
Hesselhøj Donkey Boy er efter elitehoppen Søbakkehus Kamilja. Hun er tildelt status som elitehoppe allerede som 9 års og er 5. elitehoppe i lige linje i denne fremragende hoppestamme. Søbakkehus Kamilja kan mere end at se godt ud. Hun er selv uddannet til S dressur og har status af A-hest i dressur. Af hendes rideresultater kan nævnes:
  • Egnethedstest, nr. 3 med 875 point og kvalificeret til Unghestecampionat i Herning 2010.
  • Unghestechampionat: Nr. 9 med 814 point.
  • Over 71 % I Intermediare dressur
  • Over 70 % I Prix St. Georg med Anders S. Hoeck på blot 14 år.

I hoppestammen bag Hesselhøj Donkey Boy finder vi også vinderen af Unghestechampionatet i 2014 Hot Shot W med Severo Jurado Lopez i sadlen samt mange grand prix dressurheste, blandt andet Shen Chan og Fitou L, der blev vinder af DM i dressur i 2014 samt vandt bronze i 2013. Fitou L var desuden deltager ved UVM som både 5 og 6 års. Lucky Star, der deltog ved OL i 2008 for Storbritannien, er ligeledes ud af denne stamme. Stammen har tidligere været udnævnt til en af de mest betydningsfulde dressurstammer i verden.

Hesselhøj Donkey Boy

DVh 1199
Era Dancing Hit

DVH 1077
Uno Don Diego
DVH 908
Dressage Royal
Uno Frederica
Sumatra Hit
ERDH
Sandro Hit
Cinderella
Søbakkehus Kamilja

ERDH
Milan
DVH 682
Michellino DVE 542
Chianti Skovvang ERDS
Khiwa L
ERDH
Kawango
Amadi Nørgaard EBRDH
Boogie Woogie

SRDH
Blue Hors Zack

DVE 943
Rousseau Ferro DVH 759
Zsuzsa
Orona Jazz DVH 726
Karona
Kabooki

ESRDH
Ragazzo Raphael
Pirola
Chablis Schwadroneur
Diana