Anders

Anders er ansat på Hesselhoej og fungerer som en fast del af vores team.

Rigtig mange flotte resultater på pony er det blevet til og nu går det videre på hest. Anders har vundet sølv ved DM i springning, både for children og på pony. ligeledes har han i 2019 vundet sølv ved junior DM i dressur, samt guld ved de nordiske mesterskaber for hold og sølv individuelt. Udover det, har han deltaget ved DM på to forskellige ponyer.
Anders har redet LA1 til over 79% og har også allerede redet S-dressur på 4 forskellige heste. Han har som bare 14-årig haft debut i Intermediare II, Grand Prix og Grand Prix Special på Hoeck's Cididada.
På springhesten Bøgelys Latina har Anders redet MB.

Ved hingstekåringen i Herning er Anders en stor hjælp. Han startede for alvor i 2015 hvor bla. vores egenavlede hingst Hesselhøj Donkey Boy blev kåret som præmiehingst. Anders red i 2018 Hesselhøj Gnags, som blev solgt for 125.000 Euro på auktionen i Herning, og i 2019 red han Hesselhøj Downtown som blev budt op til over en million kr. I 2020 fik Anders kåret sin første hjemmeavlede hingst, Hesselhøj Captian Morgan Der blev kåret som præmie hingst.

I 2019 blev Anders tildelt Hestens Værns mønstringsmedajle ved hingstkåringen i Herning.

Anders er tilknyttet Blue Hors talent program

Hesselhøj Gnags under aktionen i Herning.
Hesselhøj Gnags under aktionen i Herning.

Se Anders og Donner-Trio Landlyst lave en serie ettere - uden sadel...

Video af Anders og Rolighedens Pedro til Danish Christmas Show i 2016.